logo
EN | RO

SPAZIO CASA INTERIOARESpazio Casa Interioare srl - Interior Designer SIMONA RIZZI

In anul 1996, tanara decoratoare Simona Rizzi a sosit in Romania pentru un proiect. Planurile din vremea aceea nu includeau parasirea Italiei pentru o tara aflata in plin tumult al tranzitiei, dupa o lunga perioada cenusie si austera de comunism. Arhitectura si fata oraselor Romaniei purtau inca amprenta nefericita a perioadei precedente. Dar oamenii emanau nevoia de schimbare sub toate aspectele. Simona Rizzi a intuit o viitoare piata prospera in domeniul arhitectonic si al amenajarilor interioare si a decis sa ramina pentru a-si aduce contributia la "inviorarea" spatiului locativ si, de ce nu, la educarea spiritului estetic al romanilor in ceea ce priveste amenajarile propriilor locuinte.

Asa a luat nastere Spazio Casa Interioare srl, o pata de culoare in domeniul de-altfel destul de sumbru la vremea aceea al amenajarilor interioare. Inegalabilul stil italian si creativitatea debordanta a Simonei Rizzi si-au facut imediat simtita prezenta in peisajul bucurestean. Clientela, formata atit din romani, cit si din straini, locuind perioada mai scurte sau mai lungi in Romania, s-a inmultit de la an la an, astfel incit previziunile de la inceput ale Simonei Rizzi au rezultat intr-o afacere prospera si foarte bine apreciata pe piata romaneasca de profil.

Pe linga proiecte de amenajare pentru spatii locative, au inceput sa vina din ce in ce mai multe cereri de amenajare de birouri si chiar de amenajari de decor pentru diverse evenimente, cum ar fi lansari de produse.
BIROU

Strada Intrarea Calusei, N.11

harta

 Sector 1, Bucuresti - Romania

 tel/fax: +40.21.2522264

 mobile: (40) 722 283 257

scasainterioare@gmail.com